Flags
A walk in the park Logo
Ticket Ikon

inför ditt besök

Vad roligt att ni funderar på och komma till oss på Family First, här samlar vi all nödvändig information för att göra er dag med oss så bra som möjligt!

Oömma kläder är och föredra, våra områden är mestadels på gräs med natur som utsikt. Ta gärna med filt så att ni kan slå er ned framför scenen när det är dags för en välbehövd paus i allt ståhej.

Våra områden är rökfria, behöver man göra det under eventet så går det bra utanför området.

Kort och swish funkar i princip överallt hos oss, dock kan system ligga nere så lite kontanter är inte fel och ta med till oss.

Hundar är välkomna hos oss dock ska dom vara i koppel och gärna klappvänliga. :)

 

allmän information

Vilka betalar entré:

Entré löses för alla över 3 år fyllda.
Vi har valt och ha en lägre entré för alla hellre än en högre för endast barn.
Det finns separata entreér för kort, swish/kontant och förköp på plats.

Hur fungerar Förköp:

Förköp finns tillgängligt via vår biljettkiosk som man finner länkar till överallt på hemsidan, förköpet garanterar entré till valt arrangemang, det har en egen (oftast) snabbare entré till området och är billigare än entrélösen på plats.
Man får en elektronisk biljett i form av en QR kod som vi snabbt och enkelt scannar av när ni kommer till kassan. Skulle den mot förmodan försvinna så finns ni även registrerade på en lista i våra system, alltså inga problem isåfall.
Family First är populärt och det kan hända att området blir fullt (dock liten risk), så vill man säkra sin plats är förköp och föredra.

Hur ser området ut?

Områdena kan variera lite från stad till stad, dock är alltid områdena inhägnade. Dom har en stor Scen, ett meet and greetområde (här utgår alla figurer ifrån bland annat) på bestämda tider. Alla våra vänner har även egna aktiviteter ute i parkerna.

Får man ta med egen mat/dricka?

Vi har en foodcourt på plats med många olika alternativ, dock är det alltid ok att ha med sig egen mat och dricka till våra arrangemang ifall man så önskar.

Dock gäller inte detta kring Kristianstad och Lyngby Gård. Här får man inte ta med egen mat.

Behöver man ha med kontanter till Family First?

Vi tar kort, swish och kontanter i entrén dock tar dom flesta matvagnar och ”tombolas” (chokladhjul) enbart kontanter. Vi har även sett att banker kan ligga nere så det är inte fel och i alla fall säkra upp med lite fysiska pengar inför sitt besök.

Vad händer om man skulle tappa bort någon?

När man går igenom entrén så får man ett armband som fungerar som kvitto på Family First, detta kollas vid aktiviteter på området. På detta armband finns en ledig ruta där man kan skriva en förälders mobilnummer, så kan man ringa ifall man skulle hitta något bortsprunget barn. Vi har även uppsamlingspunkt(informationstältet) som man kan säga till sitt barn och gå till ifall man kommer ifrån varandra.

Hur fungerar aktiviteterna på plats?

Underhållningen vid scenen är tyngdpunkten på Family First men i anslutning till den finns kringaktiviteter. Dom flesta av dessa ingår i entrén och är anpassade för mycket folk så att man slipper tillbringa sin dag med och köa till saker som bara kan underhålla några stycken åt gången.
Superhero run ingår även det i entrén och här får man springa så många gånger som man vill, vid första tillfället så får man vid målgång ett diplom. Är man dessutom utklädd till sin superhjälte så får man även en riktig MEDALJ. Sen kan man bli fotad högst upp på prispallen ifall man vill. 

vägbeskrivningar

Kristianstad, Lyngby Gård

Lyngby Gård
Södra Lyngbyvägen 165
297 92 Everöd 

Kungsbacka, Tjolöholms Slott

Tjolöholms Slott

439 74 Fjärås

Telefon: 0300-40 46 00
E-post: info@tjoloholm.se

Teckomatorp, Sloppy Billys

ADRESS

Sloppy Billy Wild West Norrvidinge Socken, 1096

268 72 Teckomatorp

 

 

Köp biljetter

Kristianstad

Kungsbacka

Teckomatorp

Sociala medier

Instagram

Facebook

Kontakt

Robert Kinnander
Tel: 070-81 02 723
Mail: robert@blisedd.se

Kreera web&design Logo